Crescent Femto röd 51 cm från Crescent

Crescent Femto röd 51 cm

Att CrescentFemtoär en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln. En kvick, praktisk och lätthanterlig hybridcykel som tar sig fram nästan överallt och som tål nästan allt en äventyrslysten cyklist kan tänkas utsätta den för.

Under den snygga lacken döljer sig en stark och lätt aluminiumram som är vridstyv på det rätta ställena, vilket i praktiken ser till att all den kraft du lägger på pedalerna når hela vägen till bakhjulet och omvandlas till fart. Samtidigt som ramen är tillräckligt flexibel för att effektivt dämpa stötar och vibrationer från underlaget, så att din ork räcker så länge som möjligt.

Tack vare sina 24 växlar har den en utväxling för varje lutning och växelreglagen sitter dessutom inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen. Ska det kännas bra att cykla fort så behövs det också rejäla bromsar och de effektiva hydrauliska skivbromsarna fungerar i både vått och torrt samt ger dig massor med lättdoserad bromskraft.

Du sitterbekvämt ien sadel som är speciellt designad för den kvinnliga anatomin.Bådestyre och styrstam är lätta och designade för att ge dig en sittställning som kan justeras att bli mer eller mindre aggressiv, beroende på hur flexibel du är och hur fort du vill kunna cykla.

Modellen har mönstrade kvalitetsdäck som ger bra grepp som hjälper till att göra inbromsningarna säkra och kurvorna till ett rent nöje.Kvalitetskomponenter från TEC håller vikten på rätt nivå och precis som på alla Crescent´s hybridcyklar så har även Femto fästen för både skärmar, stöd och pakethållare.

Detta är en dam-modell av Crescent Femto röd 51 cm.

Relaterade produkter
Crescent Femto röd 47 cm
Crescent Femto röd 47 cm

Att CrescentFemtoär en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Femto röd 55 cm
Crescent Femto röd 55 cm

Att CrescentFemtoär en snabb allroundcykel med sportig design känner du så fort du kliver upp i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Femto matt grå 55 cm
Crescent Femto matt grå 55 cm

Crescent Femto är en snabbrullande allroundcykel med lätt, stark aluminiumram och komponenter som ger dig resurser att trampa både fort och långt.

- kr
Mer info
Crescent Ella röd 51 cm
Crescent Ella röd 51 cm

Om du vill njuta av cykelns alla fördelar men är mindre sugen på nackdelarna, då kan en elcykel vara något för dig.

- kr
Mer info