Nishiki Pace dam mörklila 17" från Nishiki

Nishiki Pace dam mörklila 17"

Helt nya Nishiki Pace bygger på klassisk DNA och hämtar både ram och gaffel från den beprövade föregångare Comp och som liknar den klassiska Pro SLD. Så det här är definitivt en riktigt fin cykel som med lätt ram, kvick geometri och utomordentlig körställning som bjuder in till rappa cykelturer. Men bekväm komfort och smart funktion prioriteras hårt, och därför är Pace utrustad med både riserstyre och en smart ställbar styrstam.

Pace är en cykel som ytterst sällan strular och som är perfekt för pendling till jobbet eller till skolan, men den är även en pålitlig träningspartner för oss som älskar cykling som ren motionsform. Stommen på Nishiki Pace har en modern konstruktion med en komfortabel och kvalitativ ram (och även gaffel) med reducerad ramrör i aluminium (6061-T6). 

Dom robusta hjulen har tåliga asymmetriska fälgar kombinerat med ett par snabba kvalitetsdäck med 32 mm i bredd som ger hög trygghet både på asfalt och på enklare grusvägar. En zenbuddhist skulle nog vilja kalla storleken för den gyllene medelvägen... kör du med hårt däckstryck så rullar det ruskigt snabbt (speciellt på hårdare underlag) och med lite lägre lufttryck så maximerar du komfort och ökar greppet (speciellt på lösare underlag).

Tack vare ett beprövat drivpaket med kompaktvevparti och 16 växlar från Shimano har du tillgång till en enorm bredd, vilket självklart ger stor valfrihet i cyklingen. Utöver allt detta är Nishiki Pace givetvis utrustad med lätthanterliga hydrauliska skivbromsar som ser att du har alltid tillgång till pålitlig och konsekvent bromsprestanda, dessutom året runt och likväl i ur som i skur.

Nishiki Pace är alltså cykeln för alla som vill ta steget från avslappnad promenadcykling till något som ger lite mer utmaning och glädje på längre turer, samtidigt som man vill ha något som fungerar när man bara ska ta sig lite kortare sträckor ute på landet eller inne i stan. Och du, givetvis är denna praktiska Göteborgare förberedd för alla tänkbara tillbehör som kan behövas - t.ex. skärmar, lås och stöd.

Detta är en dam-modell av Nishiki Pace dam mörklila 17".

Relaterade produkter
Principia Evade A8.7 Plus SRAM matt svart 17"
Principia Evade A8.7 Plus SRAM matt svart 17"

Principia EVADE A8.7 PLUS är en MTB med kraftiga hjul som levererar högvis av genuin cykelglädje med sitt otroligt breda register.

- kr
Mer info
Nishiki Pace herr silver 18"
Nishiki Pace herr silver 18"

Helt nya Nishiki Pace bygger på klassisk DNA och hämtar både ram och gaffel från den beprövade föregångare Comp och som liknar den klassiska Pro SLD.

- kr
Mer info
Nishiki Pace-EQ herr silver 24"
Nishiki Pace-EQ herr silver 24"

Helt nya Nishiki Pace EQ bygger på klassisk DNA och hämtar både ram och gaffel från den beprövade föregångare Comp och som liknar den klassiska Pro SLD.

- kr
Mer info
Nishiki Pace herr vit medium
Nishiki Pace herr vit medium

Den komfortabla racehybriden Nishiki Pacehar hämtat massor av inspiration från sin populära föregångare vid namn Comp.

- kr
Mer info