Kross Evado 1.0 mörkblå/Lime small

Crosshybrid

Instegsmodellen Kross Evado 1.0 må vara bland det billigare du kommer hitta bland dämpade hybridcyklar, men låt dig inte luras av priset! Det här är fortfarande en kompetent hybridcykelsom är utrustad med mycket av det som ingårpå lite dyrare pendlarmodeller, men givetvis med något enklare komponenter. Dom enklare komponenter märks främst i bromsarna som är klassiska V-bromsar - inte lika effektiva som skivbromsar med åandrasidan ger dom en avsevärt lägre vikt på cykeln.

En komfortabel körställning kombinerat med med bra uppsikt ger hög säkerhet och ser till att denkänner sig hemmapå olika typer av äventyr, oavsett omdet handlar om att plöja fram över trottoarkanter ibetongdjungeln eller att glida fram på grusvägarna ute i det fria.Under motorhuven sitter en funktionell 21-växlad drivlina från Shimano (Tourney)som kommer se till att du enkelt tar dig uppför även riktigt tuffa uppförbackar och som du enkelt hanterar med dom lättmanövrerade vridreglagen.

Endämpade framgaffelmed 30 mm slaglängd kombinerat med lättrullande hjul med lite bredare däck (42 mm) ser till att du alltid tar dig fram med full bekvämlighet, vilket självklart bidrar till en tryggare upplevelse i sadeln ävendär underlaget sett sina bästa dagar.

Kross Evado 1.0 är en cykel för dig som vill pendla och kanske köra lite enklare skogsstigar och grusvägar med en och samma cykel. Den vikervarken ner sig för lite tuffare förhållanden eller för dåligt väder och den passar lika bra som ditt träningsredskap som din pendlarkompis till och från skolan eller fotbollsträningen. Den har dessutom fästen för både skärm och pakethållare vilketkan varariktigt praktiska kompisar i vårt skandinaviska klimat, med både ur och skur.

Detta är en herr-modell av Kross Evado 1.0 mörkblå/Lime small.

Mer information