Scott Sub Sport 20 Lady medium från Scott

Scott Sub Sport 20 Lady medium

Mångsidiga ScottSub Sport 20ställer alltid upp och är inget mindre änen modernupptäckarhoj som bara längtar efter att du ska ta med den på nya äventyr. Så letar du efter en sportig, bekväm ochfunktionell cykel som redan från start har skyhög utrustningsnivå och massor avbeprövade kvalitetskomponenter, ja då har du hittat helt rätt!Det här är en cykel som fungerar precis lika bra på din kommande cykelsemester som för mer vardagligt träning eller pendling, dessutom nästan helt oavsett vilket underlag som gäller för dagen.

Det nästan skulpturala chassit utgörsav en aluminiumram med praktisk intern kabeldragning och en sportig geometri som är speciellt anpassad för attatt vara lätthanterlig och ge dig bra uppsikt på allt som händer i trafiken. Kombinera detta med en smart justerbar styrstam som ser till att du enkelt kan hitta den position som levererar den perfekta balansen mellankomfort och effektivitet.Under motorhuven sitter en pålitlig drivlina med 30 växlar från Shimano (Deore LX) som levererar ett brett register kombineratmed pålitliga prylar av hög kvalitet. Visst, det är kanske inte är ren proffsklass, men cykelnhar pålitliga komponenterfrån det vi skulle vilja kalla den övre motionsklassen.

Dämpningen hanteras av en framgaffel från Suntour (NEX-HLO-DS)med lockout så du har alltidtillgång tillfantastisk komfort ochdess lite större hjul med en generös däcksbredd på 47 mm ger dig dessutom fantastisk rull på nästan alla typer av underlag. Cykelns dämpade framgaffel hjälper dig även att avlasta både rygg, nacke och axlar vilket är en oerhörd fördel om du ska ut på lite längre turer.Eftersom dentrivs när det går undan har den effektiva hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt eller slaskigt.

Helhetskänslan ligger nästan alltid i dom små detaljerna, och den specialdesignad pakethållare, det slimmade skärmarna tillsammans med den läckrabelysningen skapar en modern känsla och ger cykeln massor av funktionalitet samt ökar dessunika karaktär.

Användningsområdet är verkligen horizontbrett och det här är cykeln som trivs precis lika bra på asfalten som på grusvägar eller lite enklare skogsstigar.Så oavsett om du ska bara ska ta en kort tur ner på stan eller om du ska iväg på ditt livs cykeläventyr så kommer du ha ett stort leende på läpparna. Det här är en smidig upptäckarhybrid som levererar högvis med glädje och som ser till att du med gott samvete kan fokuserapådin nästa upptäcksfärd!

Detta är en dam-modell av Scott Sub Sport 20 Lady medium.

Relaterade produkter
Scott Sub Sport 30 Lady medium
Scott Sub Sport 30 Lady medium

Mångsidiga ScottSub Sport 30ställer alltid upp och är inget mindre änen modernupptäckarhoj som bara längtar efter att du ska ta med den på nya äventyr.

- kr
Mer info
Scott Sub Sport eRide Lady large
Scott Sub Sport eRide Lady large

Alldeles oavsett om du bara ska ner på stan eller ska iväg på ditt livs äventyr så kommerScott Sub Sport eRidege dig ett leende på läpparna.

- kr
Mer info
Scott Sub Sport 30 Lady small
Scott Sub Sport 30 Lady small

Mångsidiga ScottSub Sport 30ställer alltid upp och är inget mindre änen modernupptäckarhoj som bara längtar efter att du ska ta med den på nya äventyr.

- kr
Mer info
Scott Sub Sport 10 Lady large
Scott Sub Sport 10 Lady large

Mångsidiga ScottSub Sport 10ställer alltid upp och är inget mindre änen modernupptäckarhoj som bara längtar efter att du ska ta med den på nya äventyr.

- kr
Mer info