Nishiki XC Four dam mörk silver large

Cityhybrid

CrosshybridenNishiki XC Fourtrivs riktigt bra på asfalten, men ger dig samtidigt alla möjligheter att kunna flyga fram grusvägarna eller på din lokala motionsslinga.En framtida klassiker med dämpad framgaffel som både är smidigoch lättrampad, samtidigt som den är designadför att du ska kunna ta en avstickare i lite mer äventyrlig terräng. En pigg och kvick pendlare som sällan strular och som inte backar för nya äventyr bara för att vägen råkar ta slut.

Geometrin liknar Nishiki´s racehybrider och stommen utgörs av samma modernkonstruktion med en kvalitativ rammed reducerad ramrör i aluminium. Det här är en cykel med kvick geometri som inbjuder till rappa cykelturer, dessutom på alla möjliga typer av underlag. Men bekväm komfort och smart funktionprioriteras hårt, och därför är cykelnutrustad med en dämpad framgaffel frånSR Suntour (SF16 NEX) med 63mm slaglängdoch dessutom en ställbar styrstam som gör det enkelt för dig att hitta precis rätt sittställning.

Tack vare en beprövad drivlina med 24 växlar från kvalitetssäkra Shimano har du tillgång till en enorm bredd, vilket ser till att du har stor valfrihet i cyklingen.Utöver allt detta är NishikiXC Fourgivetvis utrustad med lätthanterliga hydrauliska skivbromsar från Tektro som ser att du har alltid tillgång till pålitligoch konsekvent bromsprestanda, dessutom året runt och likväl i ur som i skur.

De robusta hjulen har tåliga asymmetriska fälgar kombinerat med grovmönstrade däck med en lite bredare profil (37 mm), vilket ser till att cykeln utan problem klarar lite lättare terrängkörning.En zenbuddhist skulle nog vilja kalla storleken för den gyllene medelvägen... kör du medhårt däckstryck sårullar det ruskigtsnabbt (speciellt på hårdare underlag) och med lite lägre lufttryck så maximerar du komfort och ökar greppet (speciellt på lösare underlag).

Här kombineras tålighet och stabilitet med fart och reaktionssnabbhet, resultatet är en enormt användbar och imponerande praktisk allroundcykel som alltid hänger med. Och du, givetvis är denna praktiska Göteborgare redan från start utrustad med både stöd, skärmar, pakethållare,ringklocka och ett reflexkit.

Detta är en dam-modell av Nishiki XC Four dam mörk silver large.

Mer information