Rock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary matt svart/silver/svart medium från Rock Machine

Rock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary matt svart/silver/svart medium

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som bara generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektrisk kvalitetsmotor?Funderar du på att byta upp dig till enkraftfull trailhoj som älskar allt från på stökigavertikalspårtill horisontell stigcykling så ska du ta dig en extra titt på heldämpadeRock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary. Det här är en imponerande snabb skogsmaskin som kombinerar kvick responsmed den solida stabilitet som krävs för att du både ska kunnahålla en tight linje i branterna samt dominera på tekniskt utmanande partier.

Chassit består aven stryktåligram som levererar låg vikt samt all den vridstyvhet som bara hydroformat aluminium kanerbjuda, kombinerat med ett väl beprövat länkagesomlevererarhög trampeffektivitet och snabb respons när du lägger fullt mos på pedalerna. Tack varemodern Boost-teknologi uppnås extra vridstyvhet, vilket i praktiken ser till att all den kraft som dina muskler genererar går rätt ut till bakhjulet och ser till att du har alla möjligheter att stå överst på pallen. Lägg därtill intern kabeldragning och en extremt välbalanserad geometri som garanterar att du kan köra både fort och länge med imponerande kontroll, dessutom både på platten, utför och uppför!

Slaglängderna på 140/130 mm levereras av Rock Shox, så du är väl omhändertagen av kvalitetsdämpare både framtill (Sector RL) och baktill (Deluxe RT DebonAir). Slaglängderna ser till att du slipper oroa dig för att tappa greppet och tack vare att dämparna har masor av justeringsmöjligheter och lockout så har du tillgång till en enorm bredd, så att du helt kan fokusera på att köraoverkligt fort på alla typer av underlag.När det blir riktigt stökigt i branterna så är numera en sänkbar sadelstolpe nästan obligatoriskt, så givetvis är ävenRock Machine Blizzard e90-27 utrustad med en dropper post från ONE.

Själva hjärtat utgörs av ett av marknadens bästa drivsystem, Shimano STePS (E8000), som kombinerar en högkvalitativ motor med ett kraftfullt och smart integrerat batteri med mer än 500 Wh miljövänlig urkraft,sombåde gerlysande räckviddoch massor av extra skjuts.Tack vare att drivpaketet är placerat i ramens nedre del uppnås dessutom en extremtlåg tyngdpunkt, vilket ger digklanderfri manöverförmåga även i lite tuffare terräng.

Övriga drivlinan består av ett extremt pålitligt 11-växlat system från Shimano (XT Di2) med imponerande brett register och klassledande funktion som hanteras via ett lättmanövrerat elektroniskt reglage som ger dig alla möjligheter att smidigt skifta mellan växlarna utan att det känns ansträngt.Motor och växel samarbetar i nästan sömlös harmoni med effektiv drivning direkt på vevaxeln och allt sker dessutom underbart tyst. Lägg därtill entydlig display som i realtid visardet mesta du behöver veta och ger dig full kontroll.

När du behöver få stopp på de superstabila 27.5-tummarna med 2.4 bredd från WTB så har du tillgång till kraftfulla hydrauliska skivbromsar frånMagura (MT5) med 180/180 mm diskar, vilket ser till att du har effektiv bromsverkan och en imponeran...

Relaterade produkter
Rock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary matt svart/silver/svart x-large
Rock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary matt svart/silver/svart x-large

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som bara generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektrisk kvalitetsmotor?Funderar du på att byta upp dig till enkraftfull trailhoj som älskar allt från på stökigavertikalspårtill horisontell stigcykling så ska du ta dig en extra titt på heldämpadeRock Machine Blizzard e90-27 25th Anniversary.

- kr
Mer info
Rock Machine Storm e60-29 25th Anniversary matt svart/silver/svart medium
Rock Machine Storm e60-29 25th Anniversary matt svart/silver/svart medium

Letar du efteren välutrustad hardtail somtrivs på allt från stökiga spårtill snabb asfaltcykling? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektronisk motor? Ja då ska du ta dig en extra titt på den vansinningtunderhållandeRock MachineStorm e60-29 25th Anniversary.

- kr
Mer info
Rock Machine Blizzard e90-29 silver/svart medium
Rock Machine Blizzard e90-29 silver/svart medium

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som bara generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektrisk kvalitetsmotor?Funderar du på att byta upp dig till enkraftfull trailhoj som älskar allt från på stökigavertikalspårtill horisontell stigcykling så ska du ta dig en extra titt på heldämpadeRock Machine Blizzard e90-29.

- kr
Mer info
Rock Machine Blizzard INT e90-27+ matt grå/orange/svart medium
Rock Machine Blizzard INT e90-27+ matt grå/orange/svart medium

Vill du uppleva den därunderbara känslan av grymt flyt som bara generösa slaglängder kan leverera? Vill du samtidigt ha tillgång till stålmannens benmuskler i form av en elektrisk kvalitetsmotor?Funderar du på att byta upp dig till en kraftfull trail-/endurohoj som älskar allt från på stökigavertikalspårtill horisontell stigcykling så ska du ta dig en extra titt på heldämpadeRock Machine Blizzard INT e90-27+.

- kr
Mer info