Bianchi Edoardo Deore Disc vit/svart/celeste 55 cm

Hybridcyklar

Letar du efter ett supersmidigt pendlarredskapeller eneldriven cityslicker med skulpturala former och högkvalitativa komponenter så har du hittat rätt!Beundrar du italiensk formgivning och imponeras du av all den miljövänliga kraft som hittar hos en Tesla, ja dåär troligenBianchi Edoardo Deore Discdin melodi. Det här är en modern elassisterad hybrid som helt kommer förändra din syn på cykling/pendling och som smidigt kommer ta dig dit duvill, både enklare och snabbare.

Det nästan skulpturala chassit utgörs av en trippelreducerad ram i tåligt hydroformat aluminium med vackert linjespel och praktisk intern kabeldragning.Den sportiga geometrin är speciellt anpassad för ge dig en bekväm sittställning och samtidigt ge dig bra uppsikt på allt som händer runt omkring dig i trafiken.

Kraften kommer fråntyska Fauza och består av ett komplett drivpaket (Evation) där både batteri, drivpaket och centermotor är extremt snyggtintegrerat i ramen och somlevererarmånga timmars hjälp på traven... och du sköter allt från styret, via en tydlig display - kan det bli bättre? Systemet har låg ljudnivå och levererar extremt pålitlig kraftöverföring.Ovanpå detta har cykeln en extremt pålitlig drivlina med 10 problemfria växlar från Shimano (Deore) med brett register kombinerat med komponenter som harpålitlig funktion ochhög kvalitet.Eldriftenoch växlarna samarbetar i en nästan sömlös harmoni och allt sker effektivt, underbart tyst och ger dig dessutom en imponerande räckvidd.

Tack vare en framgaffel i kolfibersamt däck med en generös bredd på 38mm så har du tillgång till hög komfort. De lite större hjulen (28-tummare) ger dig dessutom riktigt bra rull samt snabb acceleration, vilket blir extra tydligt när dudrar iväg vid rödlysena eller bekymmersfritt flyger fram på raksträckorna. Och eftersomEdoardo trivs när det går undan har den hydrauliska skivbromsar, vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om, och dessutom oavsett om det är regnigt, dammigt eller slaskigt.

Envacker hybrid med modernt urbana vibbar och en solid helhetskänsla som ger cykeln dessunika karaktär. En elegant elassisteradcitycykel som ser till att du med gott samvete kan lämna bilen hemma och som mer än gärna hänger med på nya äventyr, både i och runt omkring staden!

Detta är en herr-modell av Bianchi Edoardo Deore Disc vit/svart/celeste 55 cm.

Mer information