Crescent Brokk 16" oväxlad matt mörkgrå 26 cm

Barncyklar 16"

Vem vill inte ge sina barn rätt start i livet?CoolaCrescent Brokkär en oväxlad liten barncykel som får små cyklisters ögon att vila länge på denpopulära designen. Både aluminiumramen såväl som den bekväma sadeln alla andra detaljer brukar gå hem hos mindre cyklister. Den slittåliga ramen som är utvecklad hemma i Varberg är såklart geometrianpassad, vilket i praktiken innebär att den är lite lägre än andra cyklar och därmed enklare och smidigare för barnen att kunna hantera.

Liksom alla Crescents juniorcyklar så har denna cykel tagits fram med barnets säkerhet i fokus, och därför har denna modellen försetts med fotbroms baktill samt en v-broms framtill samt ett väl täckande kedjeskydd som hindrar kläder från att fastna i kedjan.

Denna 16-tummare är riktigt tuff och har både en dämpad gaffel, korta skärmar och stöd. Ett imponerande gediget väderskydd och en lack som står emot det mesta görBrokk till en barncykel som både tål att användas och ärvas vidare.Det är egenskaper som faktiuskt brukar uppskattas av både barnen, deras föräldrar och inte minst andrahandsmarknaden.

Mer information