Frog 48 USA 9" från Frog Bikes

Frog 48 USA 9"

Letar du efter en säker barncykel som kommer ge både dig och ditt barn full avkastning i form av 100%cykelglädje så ha du hittat rätt. EnFrog Bikes 48är ett spännande, roligt, säkert och hälsosamt sätt att upptäcka världen på!En modell som bygger självförtroende och aldrig backar för nya utmaningar, en perfekt cykel för föräldrar somvill ge sina barn allaförutsättningarför att kunna utvecklas, och att ha kul under tiden.

Vid första anblicken kan själva benämningen kännas lite fantasilöst, men den är lika enkel som den är genialisk! En Frog 48 har alltid just 48 cm i grenmått och passar normalt sett bäst för blivande fartfantomer i åldern 4-5 år... och det gör det såklart även lite enklare att välja rätt storlek.

Britterna vägrar låta materialet sätta gränserna och själva stommen utgörs av en ram i högkvalitativ aluminium (6061 T6) med låg vikt och hög styrka. Ramen har dessutom en helt unik geometri (ramform) som ger både en längre hjulbas och en lägre tyngdpunkt, vilket kortfattat kan översättas till bättre balans och snabbare inlärning. Lägg därtill en smartstyrbegränsare och en position som ger barnet en imponerande tydlig överblick av omgivningen, och du hartrafiksäkerhet av högsta klass.

När tröttheten smyger sig på och upptäcktsfärden kanske börjar kännas i längsta laget så kommer räddningen att vara cykelns låga vikt (den väger in på imponerande låga 6,6 kg) vilkettillsammans med ett smartvevparti med låg q-faktor ochnoga utvalda komponenter ser till att cykelnlever upp till de högt ställda förväntningarna, även i de riktigt branta uppförsbackarna.

När det väl blir dags att sakta ner de lättrullande hjulen (ett par stabila 16-tummarna med bra grepp) så hanteras detta av ett parpålitliga bromsar från Tektro. Bromsarna inkluderar lättåtkomliga reglage som är idealiska för litemindre händer,vilket ser till attdu som förälder kan vara säker på att rätt bromsförmåga alltid finns på plats, oavsett vilket underlag eller vilka väderförhållande som råder för dagen.

  • Lätt & tålig ram samt framgaffel i högkvalitativ aluminium (6061 T6)
  • Välbalanserad ramgeometrisom ger en stadig känsla med sin låga tyngdpunkt
  • Unikt vevpartier med låg q-faktor (liten bredd mellan fötterna)
  • Inbyggd styrbegränsning - Förhindrar kraftiga styrrörelser och ökar därmedsäkerheten
  • Bromsar med reglage som är lätta att nå för barn
  • Stabila 16-tummare med bra grepp
  • Inkluderar både reflexer och ringklocka
Relaterade produkter
Frog 52 USA 10"
Frog 52 USA 10"

Letar du efter en säker barncykel som kommer ge både dig och ditt barn full avkastning i form av 100%cykelglädje så ha du hittat rätt.

- kr
Mer info
Frog 55 USA 11"
Frog 55 USA 11"

Letar du efter en säker barncykel som kommer ge både dig och ditt barn full avkastning i form av 100%cykelglädje så ha du hittat rätt.

- kr
Mer info
Frog 69 USA 14"
Frog 69 USA 14"

Letar du efter en spännande, rolig, säker juniormodell så ärFrog 69helt rätt cykel.

- kr
Mer info
Frog 62 USA 12"
Frog 62 USA 12"

Letar du efter en säker juniorcykel som kommer ge både dig och ditt barn full avkastning i form av 100%cykelglädje så ha du hittat helt rätt modell.

- kr
Mer info