Electra Water Lily 1 16" oväxlad rosa one-size från Electra

Electra Water Lily 1 16" oväxlad rosa one-size

JuniormodellenElectra Water Lily 1är skapad för barn som vill cykla med bekväm komfort, hög säkerhet och pålitlig stabilitet. En kvalitativ barncykel med böljande linjer, högvis med attityd,smakfulla färgkombinationer ochlite konstnärlig känslavilket kombineras med praktisk användarvänlighet.

Ett tryggt transportmedel med helt unika karaktär där skaparna lagt stor vikt både på helheten och på de små detaljerna, helt perfekt förmindre cyklistersom söker bekvämlighet och entydlig bild av vad som händer i dess närhet. Modellen är inte bara skön, praktisk, tålig, okomplicerad, lättskött och funktionell utan den är faktiskt precis så enastående bekväm att cykla på som det ser ut.

Tycker du att däcken levererar rätt look? Vänta bara tills du tar din första åktur, dessa fylliga 16-tummare gerbarnet en behaglig känsla och dessutom full sinnesfrid tack vareen betryggande konstruktion. Trots sin imponerande volym har däcken relativt lågt rullmotstånd och absorberar både stötar och slag på ett sätt som för tankarna tillmjuk limousinekomfort. Ovanpå detta har cykeln en näst intill underhållsfri drivlina utan växlar som levererar pålitlig prestanda, oavsett årstid och väderförhållanden.

När det blir dags att få stopp på ekipaget så harhar barnet tillgång till en klassisk fotbroms baktill och fälgbroms framtill, vilket ger cykeln pålitlig bromsprestanda. Cykeln är dessutom utrustad med snyggt färgmatchande skärmar, stödhjul, kedjeskyddsamt en bekväm sadel medrejäl bredd.

Allt från den unika ramformen ner till minsta lilla mutter genomsyras av kvalitativa materialval där fokus ligger på bekvämlighet, hållbarhet och praktisk funktion snarare än minsta möjliga vikt och maximal hastighet.Ensnygg juniorcruiser med unik ramform somställer upp med rolig, trygg, säker, avslappnad och kontrollerad cykling och som garanterat kommer geeruppskattande kommentarer ute på vägarna.

Relaterade produkter
Electra Under-The-Sea 1 16" oväxlad blå one-size
Electra Under-The-Sea 1 16" oväxlad blå one-size

JuniormodellenElectraUnder-The-Sea 1är skapad för barn som vill cykla med bekväm komfort, hög säkerhet och pålitlig stabilitet.

- kr
Mer info
Electra Starship 1 16" oväxlad svart one-size
Electra Starship 1 16" oväxlad svart one-size

JuniormodellenElectraStarship 1är skapad för barn som vill cykla med bekväm komfort, hög säkerhet och pålitlig stabilitet.

- kr
Mer info
Electra Soft Serve 1 16" oväxlad vit one-size
Electra Soft Serve 1 16" oväxlad vit one-size

JuniormodellenElectraSoft Serve 1är skapad för barn som vill cykla med bekväm komfort, hög säkerhet och pålitlig stabilitet.

- kr
Mer info
Crescent Svava 16" oväxlad rosa 26 cm
Crescent Svava 16" oväxlad rosa 26 cm

Vem vill inte ge sina barn en sagolik liten cykel? KlassiskaCrescent Savaär en oväxlad barncykel som får små cyklisters ögon att vila länge på denpopulära designen.

- kr
Mer info