Crescent Snotra 12" oväxlad rosa 20 cm från Crescent

Crescent Snotra 12" oväxlad rosa 20 cm

Klassiska Crescent Snotra är en alldelessagolik första cykel för de minsta!En oväxlad liten juniormodell som brukarfå små ögon att vilja gå på upptäcksfärd redan innan det är dags att sätta sig i sadeln. En säker cykel av gedigen kvalité som bjuder på fantasifulla mönster och snygg design.

En populär 12-tums barncykel som är byggd med precis samma höga kvalité som Crescent´s cyklarna för vuxna är. En pålitlig cykel i tålig aluminium med rejäla stödhjul, som enkelt kan monteras bort när det blir dags för nya äventyr. Och när det går undan så bromsas farten med en traditionell fotbroms baktill, och enfunktionell handbroms framtill.

Snotraär en modern liten klassiker, vilket förstås gör det hela ännu lite roligare.Modellen har både ettheltäckande kedjeskydd och en praktisk ringklocka.Som extra bonus är samtliga material testade för kontakt med barns lite känsligare hud.

Relaterade produkter
Crescent Snotra 12" oväxlad turkos 20 cm
Crescent Snotra 12" oväxlad turkos 20 cm

Klassiska Crescent Snotra är en alldelessagolik första cykel för de minsta!En oväxlad liten juniormodell som brukarfå små ögon att vilja gå på upptäcksfärd redan innan det är dags att sätta sig i sadeln.

- kr
Mer info
Balanscykel Crescent Snotra Walk 12" rosa one-size
Balanscykel Crescent Snotra Walk 12" rosa one-size

Balanscykeln utan pedaler är en bra start för den kommande cyklisten! Låt Crescent Snotra Walk hjälpa till att hitta balansen och underlätta övergången till en trampcykel! Hitta balansen snabbt med denna cykel utan tramporGör det enklare att ta steget över till en trampcykel

- kr
Mer info
Crescent Knytt 12" oväxlad matt svart 20 cm
Crescent Knytt 12" oväxlad matt svart 20 cm

Klassiska Crescent Knyttär en alldelessagolik första cykel för de minsta!En oväxlad liten juniormodell som brukarfå små ögon att vilja gå på upptäcksfärd redan innan det är dags att sätta sig i sadeln.

- kr
Mer info
Crescent Edda 20" oväxlad ljusblå 30 cm
Crescent Edda 20" oväxlad ljusblå 30 cm

Vem vill inte ge sina barn en riktig bra kvalitetscykel? Populära Crescent Eddaär en oväxlad barncykel som får små cyklisters ögon att vila länge på den snyggadesignen.

- kr
Mer info